Google za izdavače.

Bilo da ste pisac, bloger, dizajner, razvojni programer ili bilo koja vrsta autora sadržaja ili izdavač, Google ima rješenja koja će vam pomoći da zaradite od svojeg sadržaja na mreži.

Pronađite svoju publiku, razvijte poslovanje i zaradite od svojeg sadržaja na mreži. Google ima alate koji će vam pomoći da sve to napravite, tako da možete provesti više vremena radeći ono što volite.

AdSense

S lakoćom zaradite od svoje web-lokacije.

Ako ste mali izdavač, AdSense vam nudi jednostavan način da svoju strast pretvorite u zaradu. Postavljajući ciljane oglase pored svojeg sadržaja, automatski ćete zarađivati kad netko vidi oglase ili klikne na njih.

Saznajte više

Registrirajte se

DoubleClick for Publishers

Povećajte prihod s više izvora potražnje i kanala.

Google DoubleClick for Publishers (DFP) Small Business besplatno je rješenje za upravljanje oglasima koje izdavačima u rastu pomaže u prodaji, prikazivanju i mjerenju cijelog njihovog digitalnog oglasnog prostora. Brzo ćete biti na putu da povećate vrijednost svojih pojavljivanja oglasa.

Saznajte više

Registrirajte se

AdMob

Ostvarite prihod od oglasa unutar aplikacije.

S raznim formatima oglasa, uključujući videooglase, nativne oglase, međuprostorne oglase i bannere, AdMob vam nudi velik izbor načina na koje možete zaraditi od svoje aplikacije, a ujedno pružati najbolji mogući korisnički doživljaj.

Saznajte više

Registrirajte se

Digital Garage

Poboljšajte svoje digitalne vještine.

Razvijte svoje poslovanje uz besplatne vodiče koji će vam pomoći da uspijete online, od društvenih medija do tražilica i još mnogo toga.

Saznajte više

Registrirajte se

Priče o uspjehu

Naši korisnici.

BuildEazy

Les Kenny izradio je web-lokaciju kako bi ljudima pokazao kako izrađivati stvari. Uz AdSense, pretvorio je svoj stolarski hobi u posao s punim radnim vremenom.

Glassdoor

Web-lokacija za zapošljavanje Glassdoor generira 100% prihoda i pojavljivanja oglasa na prikazivačkoj mreži uz DoubleClick for Publishers Small Business.

ikona PDF-a Prikaži PDF

Etermax

Etermax koristi AdMob kao svoju oglasnu platformu za postavljanje oglasa na način koji korisnicima omogućuje da nastave uživati u igrama.